Eseménynaptár

TÁMOGATÓINK- Pályázatfigyelő -
Kárpátikum Fotópályázat

„Civil szervezetek határon innen és túl”A fotópályázat célja:
A Kárpát-medencében és a Kárpátokban működő és tevékenykedő civil szervezetek értékteremtő munkájának bemutatása és népszerűsítése. Ez magába foglalja a civil szervezetek mindennapos életének bemutatását, az általuk szervezett rendezvények és események mozzanatait, valamint önkéntes munkájuk eredményeit. Célunk ráirányítani a figyelmet mindazokra az értékekre, amelyek civil tevékenységgel és összefogással jönnek létre.

A pályázók köre:
A pályázaton életkortól, foglalkozástól, lakóhelytől függetlenül bárki részt vehet.

A pályaművek beküldése:
A pályaművek a http://www.karpatikum.hu/fotopalyazat.php címen tölthetők fel. Kizárólag online regisztrálás után lehet képeket feltölteni. Nevezési díj nincs.

A feltölthető pályaművek paraméterei:
Az alkotásokat digitális változatban kell elküldeni JPG formátumban, 1024 x 768 képpont méretben. A file-ok mérete egyenként nem haladhatja meg az 1 Mb-ot.

Egyéb pályázati feltételek:

A pályázatra beküldött, a zsűri által elfogadott pályaművek helyet kapnak a „A Kárpát-medence civil szervezetei” című 2014-es falinaptárban. A határon túli civil szervezeteket bemutató zsűri által elfogadott fotók „A Kárpát-medence határon túli civil szervezetei” című kiadványban jelennek meg. A könyv megjelenését a Nemzeti Együttműködési Alap Nemzeti Összetartozás Kollégiuma támogatja. Továbbá a pályázatra beküldött, a zsűri által elfogadott képeket az alapítvány saját honlapjain is megjelentetheti. A pályázó a nevezési lap kitöltésével hozzájárul ahhoz, hogy beküldött fotóját a Kárpátikum Közhasznú Alapítvány térítésmentesen hozza nyilvánosságra.

A pályázat lezárása, feltöltési határidő: 2013. március 17. 24.00 óra


A pályaművek elbírálása:

Díjak:
A zsűri a legjobb munkákat értékes ajándékokkal díjazza:

3-6. helyezés: Egy éves előfizetés a Helyi Termék Magazin számaira

A legjobb 14 éven aluli ifjú fotósok külön díjazásban részesülnek.

Eredményhirdetés:
A kreatív fotópályázat eredményeit 2013. március 29-én a http://www.karpatikum.hu/ oldalon tesszük közzé. Ajánljuk a tisztelt érdeklődők számára, hogy a facebook rendszerében jelöljék meg alapítványunk oldalát, ahol az eredményekről és további pályázatokról is értesülhetnek.


© 2007 Kárpátikum Közhasznú Alapítvány - Utolsó módosítás:
2017.01.09. 09:04

Ajánlott felbontás: 1024x768